Odze György

odzegyorgy

odzegyorgy

Az Év Novellái 2010

2010. június 22. - diplomatakomment
2010. Júniusában, az ünnepi könyvhét keretein belül jelent meg Az Év Novellái 2010 című kötet, amiben megjelent
"Nagymama nem beteg, csak haldoklik" című írásom:
http://www.kortarsonline.hu/0910/odze.htm

Az év novellái 2010

június 1, 2010

Az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a Magyar Napló antológiája, Az év novellái, amely egy régebbi, a
Nyulak • Sellők • Viszonyok kötetemben is szereplő Éjfél után, hajnal előtt című novellámat is tartalmazza. A szerkesztő Bíró Gergely.

„Kilencedik alkalommal jelennek meg a népszerű antológiák, amelyek az irodalmi és szellemi élet színe-javát tárják az olvasók elé. A reprezentatív gyűjtemények – hagyományainkhoz híven – mintegy negyven magyarországi és határon túli magyar folyóirat áttekintése után az elmúlt év legjobb novelláiból, verseiből és esszéiből nyújtanak színvonalas, sokoldalú válogatást.”

A novellaantológiában idén tizennyolc író, Báró László, Bodor Ádám, Csender Levente, Csernák András, Ferdinandy György, Horváth (EÖ) Tamás, Jakab-Köves Gyopárka, Jámborné Balog Tünde, Kali Kinga, Kiss László, Kleinheincz Csilla, Kontra Ferenc, Odze György, Patak Márta, Pósa Zoltán, Szvoren Edina, Tolvaj Zoltán és Vincze Ferenc prózái olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://odzegyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr848825678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása